Update verrassingsreizen in Corona tijd

14-11-2020

Momenteel is de horeca gesloten. Ook musea en theaters hebben nog geen groen licht om de deuren weer te openen en veel excursies en workshops zijn geannuleerd. Aangezien Michel Verrast verrassingsreizen organiseert inclusief lunch en diner, is het soms een uitdaging iets te organiseren waarbij het concept van Michel Verrast wel overeind blijft staan.

Maar er is zeker nog een verrassingsreis in Nederland te maken. Dit vraagt wel iets meer flexibilieit dan anders. Het verrassingsprogramma is grotendeels beperkt tot wandelen, fietsen en wellness. Kies dus voor de thema's actief, natuur en body & mind. Reken erop dat je dan vaak een heerlijk lunchpakket meekrijgt en uitstekend dineert in het hotel of de B&B, maar dat er na 20.00 uur geen alcohol meer geschonken wordt. Dus ben je graag buiten actief (gezond, ontspannend en goed voor de conditie!) en vind je het geen probleem wat vaker op dezelfde plek te eten, dan kun je je zeker nog laten verrassen!

Het is veilig en verantwoord om een verrassingsreis te boeken. Michel Verrast volgt de (reis) adviezen van het RIVM op. Je blijft binnen Nederland en gaat, zoals altijd al gebruikelijk is bij Michel Verrast, naar de onbekende, verrassende gebieden waar zo min mogelijk mensen komen. Rust en ruimte gegarandeerd dus.

Maar mocht je toch nog twijfelen, dan snapt Michel Verrast dat ook hoor. Bel dan gerust of stuur een mail en dan bekijken we samen wat er wel en niet mogelijk is. Voorop staat: een verrassingsreis moet wel leuk zijn!