Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 33

Schrijf review Bekijk reviews


Bedankt voor het mooie en bijzondere cadeau!

Het was een dag vol verrassingen, ingevuld door “Michel verrast”. Een stedentripje naar Haarlem.
Onze eerste activiteit was een bezoek aan een museum. Hier werden sinds de 16e eeuw krankzinnigen verpleegd. Het museum heeft als belangrijkste onderwerp de psyche en geest van de mens in al haar facetten. Er zijn  nogal wat “stoornissen” in onze maatschappij. Mensen die anders functioneren dan doorsnee. De films en teksten geven een goede indruk hoe het was en is.
Toen was het tijd om te lunchen. We hebben heerlijk geluncht in een trendy horecagelegenheid in een mooi monumentaal pand.
Na de lunch stond Jan te wachten om ons rond te leiden en zoveel mogelijk te vertellen over Haarlem. We kunnen jullie vertellen, Haarlem is echt een mooie stad, met vele hofjes en groene straatjes. Weten jullie dat Giel Beelen (dj) en Jacqueline Govaert (zangeres Krezip) in Haarlem wonen?
Om 18.30 uur hebben we heerlijk gedineerd bij een Italiaans restaurant. Het was heerlijk. En toen eindigde de dag vol verrassingen, we hebben genoten. Dank jullie wel!!

- Ad en Jo