Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 36

Schrijf review Bekijk reviews


Relaxen en genieten tussen stro en leem

Onze dag begon bij aankomst in Zutphen, bij een kleinschalige maar gezellige sauna, prachtig gelegen in de natuur, waarbij we werden verwend met een heerlijke rasul behandeling.
Nadat we van de verschillende sauna's, hot tubs en dompelbad gebruikt hadden gemaakt, was het aan het einde van de middag weer tijd om onze spullen te pakken en moesten we vertrekken naar de volgende verassing.

Na een half uurtje rijden door het mooie coulissenlandschap, arriveerden we bij een afgelegen boerderij in Lievelde, waar wij zeer vriendelijk werden ontvangen door
Liane met een kopje koffie en thee in het restaurantje van het met leem gemaakte Biotel. Genietend van het mooie uitzicht en zittend bij het haardvuur konden we even acclimatiseren voordat wij onze kamer hebben uitgezocht.
Daarna werden wij uitgenodigd door haar man John, waarmee ze samen al vele jaren de boerderij op een biologisch, dynamische manier runnen, voor een uitgebreide rondleiding met deze twee stadse vrouwen.....
Geweldig om te zien en te ervaren met hoeveel passie hier op een eerlijke manier het boerenbedrijf gerund wordt, van kalfjes tot de volwassen melkkoeien, ieder dier word individueel herkend! We hebben veel geleerd van de rondleiding en hoewel we ons nu niet gelijk op gaan geven voor " Boer zoekt vrouw" wel een enorme waardering gekregen voor alle werkzaamheden die het biologisch boerenbedrijf met zich meebrengt.
S 'Avonds in donkerblauwe overalls nog gekeken bij het melken van de koeien om daarna heerlijk aan te schuiven aan de gezellige houten tafels voor een 3 gangen diner, waarbij natuurlijk de biologische producten centraal stonden aangevuld met een goed glas wijn. Alle complimenten aan de kokkin, het was zalig.

Zo zijn we voldaan gaan slapen om 's ochtends op ons gemak weer aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt met een vers eitje. We hebben vaker tegen elkaar gezegd dat wij hier nooit terecht zouden zijn gekomen zonder " Michel verrast" , maar dat we dit voor geen goud hadden willen missen. Een heerlijk ontspannen weekend, met lekker eten en drinken, exact wat we als gewenste thema's hadden opgegeven.

Een aanrader voor iedereen, laat je verassen !!!

- Marian en Joyce