Jouw geluk is mijn geluk!

Het is een mooie dag, het zonnetje schijnt en de temperatuur is aangenaam. Elke zondag loop ik hard, dit keer besluit ik richting het water te rennen. Er zijn veel mensen op pad, wandelaars, fietsers en zwemmers. Ik raak geïnspireerd en denk terug aan Marokko. Tijdens de reis maakten we een onverwachte stop bij een olijfperserij. Prachtig vonden ze dat. En een moeder met haar dochter verraste ik met een dag op stap met een schaapskudde. Ik wil nog iets leuks bedenken voor een vriendengroep. En de vakantie met mijn eigen vrouw komt er ook aan. Organiseren vind ik het leukste dat er is, daar krijg ik zoveel energie van. Inmiddels weet ik de verrassende plekjes te vinden, maar ontdek ook steeds weer nieuwe. Enthousiast ren ik naar huis om mijn ideeën uit te werken.

Ervaar hoe leuk het is om verrast te worden. Maak herinneringen, ontdek nieuwe plekken en doe inspiratie op. Wil je eens wat anders dan anders? Misschien wel een tikkeltje uit je comfortzone en weg van de gebaande paden? Laat mij je verrassen en geniet van minder bekende steden, activiteiten en bezienswaardigheden. Al deze bijzondere kleinschalige plekjes knoop ik aan elkaar tot een unieke, meerdaagse verrassingsreis. Er is nog zoveel verrassends te zien en te beleven. Door samen te werken met lokale gidsen, hotels en restaurants gaat het geld naar lokale ondernemers en niet naar grote ketens. Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop.

Mijn tip: laat je verwachtingen los en sta open voor wat er op je af komt. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek. Altijd persoonlijk, met passie en enthousiasme. En als je dan leest: ‘Hoe vind je deze plek nou toch weer, het was weer top geregeld!’, dan denk ik: jouw geluk is mijn geluk!

 

 

Aantal reviews: 59

Schrijf review Bekijk reviews


Prachtig Limburg

Zo gauw het kon, wilden we een weekendje weg, maar we hadden geen idee wat er kon en waar.

Michel weet dat wel, het werd Zuid-Limburg. Een weekend vol verrassingen:
Een cultuur-historische wandeling door een verrassend afwisselend landschap, Limburgse gezelligheid, humor en gastvrijheid; heerlijke streekproducten, lokaal bier; kennismaken met een e-bike. Zo hebben we Zuid-Limburg van alle kanten kunnen ontdekken.
Een verwenweekend, tot in de puntjes verzorgd, een aanrader!

- Leonie en Ingrid