Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 35

Schrijf review Bekijk reviews


Familie uitje

De zussen en broer uit verschillende hoeken van het land verzamelden zich in Beesel op een stralende warme dag in oktober.
Het was best een beetje spannend. De gemiddelde leeftijd van de negen is 76 jaar. Wij begonnen met een heerlijke lunch. Daarna een rondwandeling met een gids . Uiteraard werd er daarna weer even wat gedronken op de markt in de zon. Tot zover heel ontspannen. Daarna moesten wij ons melden bij de Historische Groentehof. Jac Nijskens begroete ons en nam ons mee naar binnen. In een sfeervolle ruimte met een enorme keuken werd ons vermoeden bevestigd. Hij vertelde ons het ontstaan van deze opzet. Dit is om de vergeten groenten weer onder de aandacht te brengen. En daar mee mochten wij aan de slag gaan. Nadat wij eerst nog in de enorme grote groenten tuin hadden gelopen. Dat het hard werken was met bijzondere recepten zal iedereen wel begrijpen. Maar het resultaat was heerlijk!
Die nacht sliepen wij in een voormalig klooster Hotel de Abdij. De volgende morgen aan een grote ronde tafel een heerlijk ontbijt .Daarna om 10 uur vertrokken naar Melderslo. Daar de envelop open gemaakt. Het programma voor deze dag gelezen. Het werd een erg ontspannen dag. Een zeer verzorgd museum met ook buiten heerlijk vertoeven.
Met een concert in de kapel werden al onze wensen waar gemaakt. De dag sloten wij af in de Theetuin.
Michel bedankt voor dit verzorgde weekend.

- Lenie van Gaalen