Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 29

Schrijf review Bekijk reviews


Een gezellige dag in Delft en omgeving

Wij waren uiteraard heel nieuwsgierig wat Michel Verrast voor ons in petto zou hebben op onze verrassingsdag. Enkele dagen vooraf ontvingen we een email en Michel's keuze was op Delft gevallen, wat ons direct al aansprak. Om Delft wat beter te leren kennen was er eerst een rondvaart gepland met uitleg door een student van de TUD. Hij heeft er met zijn leuke annekdotes over de historische gebouwen een heel gezellige en geslaagde rondvaart van gemaakt. Daarna moesten we ons melden bij het stadhuis waar Vera op ons zou wachten. Vera had voor ons fietsen gehuurd en wij zijn door Delft en omstreken een fietstocht gaan maken. We waren verbaasd over de mooie landelijke omgeving en hebben genoten van de fietstocht, de heerlijke lunch, de pauzes op allerlei locaties en een bezoek aan een verrassend beeldenmuseum. Vera was een uitstekende en een heel gezellige gids. Als afsluiter werden we verwacht in restaurant Hodenpijl in Schipluiden waar we ons zeer welkom voelden door het vriendelijke personeel. We hebben lekker gegeten in het mooie (tuin)restaurant achter de kerk. Als toegift kregen we nog een rondleiding met uitleg over de geschiedenis van deze bijzondere combinatie van kerk en restaurant.
Een zeer geslaagde dag met Michel Verrast.

Ad en Marianne

- Marianne Kennes