Dubbel verrassend

Niet alleen mijn man wist mij voor mijn verjaardag te verrassen maar ook Michel wist mij ( én mijn man ) te verrassen. We hebben twee heerlijke dagen gehad in het noorden van het land. Wederom ( dit is n.l. ons 2e tripje met Michel Verrast ) heeft Michel een bijzondere plek gevonden om te overnachten en ook de activiteiten waren boeiend , leerzaam en indrukwekkend. Na een dag vol ontspanning kwamen we op een fantastische plek om te overnachten en heerlijk te eten. De volgende dag begon met een lekker ontbijtje , een lief cadeautje van manlief en een mooie verjaardagskaart van Michel. Deze dag stond in het teken van eten, drinken en cultuur in een indrukwekkende omgeving. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner samen met onze kinderen. Kortom een heerlijke verjaardag om nooit te vergeten.

- Irma

Dáárom boek je bij Michel Verrast:

  • Kleinschalig toerisme
  • Persoonlijke benadering
  • Reizen met impact
  • Passie en expertise
  • Unieke, op maat gemaakte reizen
  • Zorgeloos op pad, alles geregeld en georganiseerd

Michel Verrast

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg...

Over mij

Herken je dat?

Ons alledaagse leventje is grotendeels gepland en voorspelbaar. Agenda's staan snel vol. Iedere dag hetzelfde ritme van werken, eten, sporten, TV kijken en naar bed. En als we wat leuks gaan doen, uit eten gaan of naar een hotel gaan, kennen we alles eigenlijk al van internet. Tijd voor meer spontaniteit en spanning in een verrassende trip!

Start nu!