Kan ik veilig en verantwoord op verrassingsreis met Michel Verrast, ondanks het Corona virus?

17-06-2020

Logisch dat deze vraag bij jou leeft. Vandaar deze blog om je zo volledig mogelijk te informeren.

Michel Verrast organiseert altijd al verrassingsreizen in Nederland en België. Vanaf de start in 2015 al, dus heel ver voordat het woord Corona bekend werd. Verrassingsreizen dichtbij huis, omdat er in Nederland en België nog zoveel te ontdekken valt! Wat je nu heel veel hoort is: vakantie in eigen land, dichtbij huis, je eigen omgeving ontdekken, lokale ondernemers steunen etc. etc. Iets wat voor Michel Verrast al jaren vanzelfsprekend is. Bij Michel Verrast ben je dus aan het juiste adres. Al jarenlang wordt met lokale partners samengewerkt, wij kennen en respecteren elkaar. Dus Michel Verrast weet dat de lokale partners volgens de RIVM-richtlijnen werken en gezondheid, hygiëne en veiligheid vooropstellen.   

Kan ik op verrassingsreis met de auto?

Jazeker kan dat. Mits het goed voelt voor jou natuurlijk, dat is het allerbelangrijkst. Michel Verrast volgt wel de RIVM-richtlijnen en de Sciensano richtlijnen, de Belgische RIVM. Dit betekent dat je met een of twee personen in de auto op pad mag. Met meer mag enkel en alleen als je een gezin vormt.

Kan ik wegblijven van de grote massa?

Absoluut! Bij Michel Verrast blijf je altijd weg van de grote massa. Michel Verrast zoekt alleen de kleinschalige accommodaties en activiteiten op. Want die worden gerund door enthousiaste, passievolle lokale ondernemers die een persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan.

Kan ik op verrassingsreis met de trein?

Nee dat kan helaas even niet. De trein is bedoeld voor noodzakelijke reizen. En hoe leuk een verrassingsreis ook is, eerlijk is eerlijk, noodzakelijk is ie niet.

Kan ik ook in België terecht komen?

Die mogelijkheid is er zeker ja. Want ook in België zijn nog zoveel verrassende plekjes te ontdekken! Maar mocht je liever in eigen land blijven dan kan dat natuurlijk. Noem dat dan tijdens de boeking bij de dingen waar ik rekening mee moet houden en dan zorg ik dat je in eigen land blijft. Geen probleem!

Hoe werkt het met al die plekken waar je moet reserveren?

Daar hoef jij je niet druk om te maken. Dat is iets wat Michel Verrast voor je regelt. Restaurants, musea, activiteiten, wellness, wat dan ook, Michel Verrast zorgt voor de reserveringen. Overigens is dat niks nieuws voor Michel Verrast, dat gaat altijd al zo! Alles voor je geregeld, jij kunt binnenstappen, Michel Verrast noemen en genieten.

Kan ik op verrassingsreis met het vliegtuig?

Nee voorlopig even niet. De verrassingsreis naar Bosnië Herzegovina staat gepland van 10 t/m 17 september 2020, maar dit land staat nog op code oranje. Bovendien wordt voor deze reis de optie per trein of auto/ minibus bekeken als eventueel alternatief voor vliegen. Half oktober wordt er misschien een volgende verrassingsreis naar Marokko georganiseerd, maar ook dat land staat nog op code oranje. Tenslotte Sri Lanka, in de planning voor eind 2020/ begin 2021, maar voorlopig nog op code oranje.