Blog verrassingsticket in eigen stad

03-06-2018

 

 

De zon schijnt, ontbijt en koffie in de tuin! En dan? We kopen een verrassingsticket, wandelschoenen aan en gaan! Even de natuur in, het is echt om de hoek. We zijn nog geen 10 minuten weg en we worden al verrast. Een minibieb in een prachtige witte houten kast voor het veld naast de pannenkoekenboerderij. Op een plek die je niet verwacht. Boeken over tuinen, reizen, maar ook romans en detectives. Een vrouw komt aanfietsen, stopt, haalt er een boek uit en stopt er een boek in. Geweldig om te zien, ik besluit er volgende keer ook een boek in te stoppen.

 

Verrassingen en verwachtingen

 

We lopen het natuurgebied in, maar: we kunnen niet verder! De weg wordt geblokkeerd door Konik paarden. Veel veulentjes erbij dus toch even oppassen. We staan zeker 10 minuten te kijken en genieten. De Konik paarden staan op een paar meter afstand. Alhoewel ik hier wel vaker paarden op het pad heb zien staan, is het toch een verrassing. En waarom? Ik had dit niet verwacht. Ik had alleen het groen en de bloemen in mijn hoofd, niet de dieren. De Konik paarden lopen in een rij, prachtig achter elkaar naar het water. Het verassingsticket is het geld al meer dan waard.

 

Safari in Arnhem, jawel!

 

We lopen verder en aan de stront op het pad zien we het al, de Galloway runderen kunnen nooit ver weg zijn. En ja hoor daar zijn ze! Ook hier veel kleintjes erbij. Lekker lompe, onbehouwen beesten die suf voor zich uit kijken. Maar tegelijkertijd zo relaxt. Ook hier staan we weer lang te kijken. Ditmaal samen met wandelaars en wielrenners die hier ook even de tijd voor nemen. En opeens denk ik: we zijn op safari in eigen stad! Het was een verrassingsticket voor een safari dat we kochten! De Galloway runderen lopen ook weer keurig in het gelid weg. Verrassingen liggen echt om de hoek, ongelooflijk! Ik was al vaak in dit natuurgebied, maar had dit nog nooit meegemaakt. En ik bedenk spontaan: ik ga een verrassingsreis in eigen stad samenstellen!

 

Verras iemand anders

 

Dichtbij mij om de hoek ben ik deze keer zelf verrast. Maar een ander verrassen is minstens zo leuk. Of gewoon jezelf! Mijn missie is mensen de kracht van een verrassing te laten ervaren. En dat doe ik door verrassingstickets aan te bieden. Op pad gaan om te ontdekken, avonturen te beleven maakt dat je met nieuwe energie weer terugkomt. Zonder verwachtingen op reis gaan geeft altijd een verrassend element. Je voelt de vrijheid en doet weer eens iets spontaan. Heb je vragen over een verrassingsticket of een van de verrassingsreizen? Ik denk graag mee. Bel Michel op 06-21281587 of mail naar info@michelverrast.nl